Diensten PBW

PBW biedt verschillende diensten aan op het vlak van ICT en bedrijfsvoering, informatiebeveiliging en privacy, programmamanagement, coördinatie en implementatie van ICT-projecten. Lees hieronder verder welke diensten PBW biedt.

Consulting

PBW verzorgt consulting zoals: ontwikkelen informatiebeleid implementeren ICT-projecten oplossen informatievraagstukken digitaliseren bedrijfsprocessen inrichten ICT-beheerorganisatie invoeren data gedreven werken

Ondersteuning

PBW biedt ondersteuning, denk aan: opstellen informatiebeveiligings-beleid en beveiligingshandboek implementeren baseline informatiebeveiliging, selectie en inrichting van een ISMS, begeleiden van assessments en audits

Coaching

PBW doet coaching voor: begeleiding opstellen informatie-beleidsplan training toepassen ISMS-tool coaching on-the-job op ICT-functie begeleiden bij nieuwe rol informatiebeveiliging begeleiden bij nieuwe rol privacy

Kennisdeling

PBW zorgt met kennisdeling: opdrachtgevers altijd zelfstandig verder kunnen na het realiseren van de afgesproken resultaten ...


302984832wqe

Consulting

Soms ziet u zich gesteld voor een heel concreet ICT-vraagstuk waarover een besluit moet worden genomen. En soms heeft u een heel abstract of een complex vraagstuk. Bij dit soort vraagstukken kunt u uitstekend terecht bij PBW consulting.

Succesvol door persoonlijke stijl en kernkwaliteiten: brengt rust, helder in communicatie, zeer kritisch, afspraak is afspraak, doorzettingsvermogen, betrekt mensen en begeleidt deze.

Ondersteuning

Soms heeft u behoefte aan ondersteuning in de vorm van een interim opdracht. Of voor tijdelijke vervanging van een medeweker. Danwel is er een situatie waarbij hulp nodig is met kennis van zaken of om die boel vlot te trekken. In dergekijke gevallen kunt u ondersteuning krijgen van PBW.

Succesvol door persoonlijke stijl en kernkwaliteiten: brengt rust, helder in communicatie, zeer kritisch, afspraak is afspraak, doorzettingsvermogen, betrekt mensen en begeleidt deze.

302984832wqe

Coaching

De coachingsdiensten van PBW zijn:

  • begeleiding opstellen informatie-beleidsplan

  • training  toepassen ISMS-tool

  • coaching on-the-job op ICT-functie

  • begeleiden bij nieuwe rol informatiebeveiliging

  • begeleiden bij nieuwe rol privacy

Kennisdeling

Als je kijkt naar ontwikkelingen op het vakgebied en in de maatschappij, dan is het duidelijk dat we op weg zijn naar ” een nieuwe manier van denken en werken”. Samen kom je verder dan alleen. Begrippen zoals bijvoorbeeld “het nieuwe werken”,  Weconomy, Jobcrafting, cocreatie, duurzaam organiseren. Kennisdeling is kracht. Dit is wat PBW voorstaat.

302984832wqe

Gratis consult?

Heeft u een complex ICT-vraagstuk? Loopt u aan tegen problemen met informatiebeveiliging of privacy? Of heeft u een professional die coaching in het vakgebied nodig heeft? In deze gevallen kunt u gebruik maken van een gratis consult van 1 gesprek.